PCPO Intranet

Invalpool?

Werken bij PCPO biedt leerkrachten veel kansen en mogelijkheden. Je kunt in onze invalpool al vanaf 8 uur in de week aan de slag. Werkdagen en -tijden worden in overleg vastgesteld. Samen gaan we in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Denk hierbij aan werkdagen en -tijd, voorkeur voor bouw, lang- of kortdurige inval enz.  

Wij beheren elf basisscholen in Barendrecht & Ridderkerk. Het christelijke onderwijs aan ruim 4000 leerlingen wordt verzorgd door bijna 500 medewerkers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe onderwijstalenten voor onze scholen!

Je bent van harte uitgenodigd om te solliciteren voor de invalpool. 
Onze collega P&O  gaat graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen!

Solliciteren...

Wat bieden we jou bij de invalpool?

Contract min. 8 uur

Als je bij ons komt werken krijg een contract van min. 8 uur per week.

Flexibiliteit

Met betrekking tot werkdagen en -tijd. Daarnaast is een flexibele uitbreiding per week mogelijk. Jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.

Invalwerk in bouw naar keuze

Samen gaan we in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Wij hebben 11 scholen in Barendrecht & Ridderkerk. Dus mogelijkheden genoeg.

CAO Primair onderwijs

Als je bij ons een contract krijgt dan val je onder de CAO PO. Hierdoor heb je recht op de bijbehorende voordelen zoals 13e maand, pensioenopbouw, vergoeding voor dag van de leraar, vakantiegeld etc.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij stimuleren onze medewerkers om deel te nemen aan ons kennisplein aanbod. Dit een overkoepelende term voor alle activiteiten die gericht zijn op het delen van interne kennis en het aanbieden van externe kennis. Hierbij vinden er activiteiten plaats binnen onze stichting waarin mensen elkaar ontmoeten en met en van elkaar leren. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot begeleiding op de werkvloer, zoals (beeld)coaching.


Onze scholen in Barendrecht & Ridderkerk