Op zoek naar een flexibele baan in het onderwijs?

Waarom PCPO?
Werken bij PCPO biedt leerkrachten veel kansen en mogelijkheden. Je kunt in onze invalpool al vanaf 8 uur in de week aan de slag. Werkdagen en -tijden worden in overleg vastgesteld. Samen gaan we in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Denk hierbij aan werkdagen en -tijd, voorkeur voor bouw, lang- of kortdurige inval enz.  

Ontdek de kracht van PCPO via de pijlers of lees hier meer...

Wat bieden we jou?

 • Contract min. 8 uur

  Als je bij ons komt werken krijg een contract van min. 8 uur per week.

 • Flexibiliteit

  Met betrekking tot werkdagen en -tijd. Daarnaast is een flexibele uitbreiding per week mogelijk. Jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.

 • Invalwerk in bouw naar keuze

  Samen gaan we in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Wij hebben 11 scholen in Barendrecht & Ridderkerk. Dus mogelijkheden genoeg.

 • CAO Primair onderwijs

  Als je bij ons een contract krijgt dan val je onder de CAO PO. Hierdoor heb je recht op de bijbehorende voordelen zoals 13e maand, pensioenopbouw, vergoeding voor dag van de leraar, vakantiegeld etc.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Wij stimuleren onze medewerkers om deel te nemen aan ons kennisplein aanbod. Dit een overkoepelende term voor alle activiteiten die gericht zijn op het delen van interne kennis en het aanbieden van externe kennis. Hierbij vinden er activiteiten plaats binnen onze stichting waarin mensen elkaar ontmoeten en met en van elkaar leren. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot begeleiding op de werkvloer, zoals (beeld)coaching.

Aanmelden invalpool
Bekijk alle vacatures
Hier zie je onze scholen in...