‘Iets lekkers in een wikkel voor elke PCPO bikkel’

Afgelopen vrijdag op de ‘dag van de leraar’ kregen alle medewerkers van PCPO als dank voor hun inzet een lekkere attentie.

Onze directeur-bestuurder Ad Dogger schreef hier het volgende bij:

Vandaag, 5 oktober 2018 is het “de dag van de leraar”. Voor mij wederom een goede gelegenheid om je te bedanken voor alle inzet in het afgelopen jaar.

De afgelopen zomer en de eerste weken van dit nieuwe schooljaar zullen de boeken ingaan als warmste periode ooit. In menig lokaal was het moeilijk de warmte te verdrijven. Een pittige start dus! Voor het bestuur een uitdaging om hier de komende jaren in overleg met de gemeenten de nodige initiatieven te ontwikkelen. 

Zoals je in september 2018 aan de loonstrook hebt gemerkt en in oktober 2018 nog extra zult merken is onze overheid tot het inzicht gekomen dat leerkrachten voor hun werkzaamheden een betere beloning verdienen. Helaas is het gat met het vo nog niet gedicht, maar is er een start gemaakt met de middelen voor werkdrukverlaging. Kortom een stap op de goede weg, maar er is nog een lange weg te gaan. Daarnaast is het leerkrachtentekort ook in onze regio hard voelbaar. 

Afgelopen jaren heb je de nodige traktaties voorbij zien komen: taart, muffins, dopper, een lunch etc. Deze keer trakteren wij op een fairtrade geproduceerde lekkernij in diverse smaken. Wellicht ben je van plan om dit in gedeeltes te nuttigen, maar ik denk dat dit niet voor iedereen gaat lukken. 

De lekkernij is ingepakt in een wikkel voorzien met diverse opschriften. Dit jaar een attentie onder het motto: ‘iets lekkers in een wikkel voor elke PCPO bikkel’ en op de zijkant ons nieuwe PCPO motto voor de komende jaren “krachtig in geloofwaardig onderwijs” 

Nogmaals hartelijk dank voor jouw inzet voor onze kinderen en eet smakelijk.