Dag van de Leraar 2019!

Ter gelegenheid van de Dag van de Leraar hebben al onze medewerkers een kleine attentie ontvangen.

Onze directeur/bestuurder Ad Dogger heeft het volgende geschreven aan de medewerkers:

Beste medewerker,

Zaterdag 5 oktober 2019 was het “de dag van de leraar”. Voor mij wederom een goede gelegenheid om je te bedanken voor alle inzet in het afgelopen jaar.

Stakingsacties voor betere salariëring en minder werkdruk en bovenal steeds meer last van het lerarentekort. Kortom, we hebben weer een bewogen jaar achter de rug. Dat er iets meer in de sector primair onderwijs moet gebeuren is een groot gedeelte van de bevolking wel duidelijk, nu de Tweede Kamer nog.

Gelukkig is aan het begin van dit nieuwe cursusjaar met veel kunst en vliegwerk iedere groep binnen PCPO bezet. Veel energie en flexibiliteit is het komende cursusjaar nodig om voldoende vervanging te organiseren voor o.a. ziekteverzuim. Voor alle betrokkenen is het goed om te constateren dat het ziekteverzuim binnen PCPO in het cursusjaar 2018-2019 van 7% gedaald is naar 4,5 %.

Afgelopen jaren heb je de nodige traktaties voorbij zien komen: taart, muffins, een dopper, een lunch, chocolade.

Dit jaar ontvang je een attentie waarmee ik je bedank voor je passie waarmee je in hoge mate bijdraagt aan de “groei” van onze kinderen. Groeien gaat niet vanzelf. Daar is meer voor nodig dan alleen “water geven” en het betekent vaak keihard werken. Deze elementen komen terug in de attentie onder het motto: ‘Blij met jouw passie. Bedankt!’.